Meld je aan voor NZD 2019!

Categorie: Laatste nieuws Gepubliceerd: zondag 30 juni 2019

Meld je nu aan via de site https://www.nachtzonderdak.nl/doe-mee/twente/ en beleef een geweldige nacht!
Zit je nu in groep 8, of ga je al naar het voortgezet onderwijs, dan kan je je nu aanmelden voor Nacht Zonder Dak! Ervaar hoe het is om op straat te leven. Breng met jouw vrienden één nacht door in een zelfgebouwd krotje van karton en plastic en bezorg straatjongeren in Kenia, India en Bolivia een hoopvolle toekomst! 
Meld je aan en beleef samen met veel andere jongeren een bijzondere Nacht Zonder Dak! Vrienden/vriendinnen van school zijn ook welkom!
Kosten: gratis! Het enige wat we van je vragen is voor minimaal € 25,- sponsoren te zoeken. Het zou natuurlijk leuk zijn als je nog meer sponsorgeld ophaalt voor het goede doel. Heb je de meeste sponsoren/sponsorgeld, dan kan je ook nog een leuke prijs winnen!
We starten op vrijdagavond 13 september om 18.30 uur. Dit jaar organiseren we NZD samen met Rijssen en Wierden, dus dat betekent nog meer gezelligheid! Voor meer informatie of sponsorformulieren kan je ook contact opnemen met: Laura Ooms 06-372 875 33 of Sylvia ter Harmsel 06-234 807 12.

 

Inloggen