Catechese

Categorie: Jeugd Gepubliceerd: zondag 31 augustus 2014

Jong Volwassen Catechese:

Luisteren naar elkaar, discussiëren met elkaar over de kern van het geloof: Wie is God voor jou? Waarom ben ik destijds gedoopt? Hoe laat ik de Heer in mijn leven toe? Relatieherstel met Hem. Vele vragen waarop je antwoord op krijgt. Kennis krijgen van de geschriften en oriënteren naar de belijdenis van het openbare geloof.

Follow-up kring:
De follow-up kring is een samenvoeging van de belijdenisgroep en de 18+ groep. Op de Follow up kring worden de hoofdlijnen van het christelijk geloof behandeld waarbij er veel aandacht is voor de vraag wat we hier nu persoonlijk mee kunnen in ons eigen geloofsleven. Aan het einde van de Follow up kring bestaat de mogelijkheid om in de kerk belijdenis te doen maar je kunt de Follow up kring ook volgen zonder dat je dat van plan bent. Waarschijnlijk helpt de Follow up kring je wel om beter te begrijpen waarom je deze stap wil zetten of waarom (voorlopig nog) niet. 

Weet je welkom om verder te verkennen wat het christelijk geloof inhoudt en voor jou persoonlijk kan betekenen. Is je interesse gewekt? Bel of mail dan even met onze predikant 0547-38 12 22,  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.)">Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
De Follow up kring wordt in het seizoen 2020/2021 om de week gehouden op dinsdagavond van 20.30 tot 22.00 uur in De Bron. De eerste avond is een open avond voor alle belangstellenden waarop je vrijblijvend kunt kennismaken met de Follow up kring.

Inloggen