Uit liefde gemaakt

Categorie: Volwassenen Gepubliceerd: dinsdag 26 november 2013

Wie/wat is Uit liefde gemaakt?

Wij zijn een groep vrijwilligers die het leuk vinden om creatief bezig te zijn als hobby (haken, breien en/of naaien). Wat we maken, doen we met en uit liefde. We doen dit uit liefde voor onze Schepper, die ons dit talent gaf. Uit liefde voor de ander die er gebruik van maakt. Uit liefde voor onze naaste om iets moois en persoonlijks te maken naar hun wens. We zijn geen professionals, maar vrouwen die een hobby hebben en daar iets mee willen doen voor de ander. Wij willen geheel anders zijn in onze manier van verkopen. Het gaat niet om het geld, maar om met liefde, zorg en aandacht iets te maken wat persoonlijk is voor onze klant. We vragen redelijke prijzen want ook daarin willen we anders zijn. De opbrengst van wat we maken is na aftrek van de onkosten voor plaatselijke goede doelen in en om Enter. Wij als vrijwilligers dragen zelf deze doelen aan en kiezen er per kwartaal uit waar we onze opbrengst aan doneren. Tot nu toe is onze opbrengst geweest voor de nieuwbouw bij Hervormd Enter, voor de nieuw te bouwen dagopvang ‘De Pompoen” er is een bedrag gegaan naar de Diaconie van Hervormd Enter voor de opvang van vluchtelingen in het oude Dienstgebouw en er is een bedrag gegaan naar de Oekraïense vluchtelingen in Enter voor wat lekkers in een weekend.

We zijn als vrijwilligers allemaal even belangrijk, want de hand kan niet zonder de voet! Het gaat niet om onze eer. We zijn niet gebonden aan een kerk iedereen die De Liefde centraal heeft staan mag aansluiten!
We zijn in totaal nu met ruim 20 vrijwilligers in de leeftijd van 30 tot 90+ 

Uit liefde gemaakt is ook te vinden op internet en op facebook

U kunt contact opnemen met "Uit liefde gemaakt" via mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Inloggen