Muziek ( ONLINE Jongerendienst, 28 november 2021

Vanwege de landelijke Corona maatregelen die gelden vanaf 28 november 2021 is besloten de opzet van deze jongerendienst aan te passen naar een online dienst. Helaas kunnen we jullie/u dus niet persoonlijk ontmoeten, maar we mogen ons ook in een online dienst verbonden weten met elkaar en bovenal met Jezus onze Verlosser. "Zondagavond 28 november 2021 is het tijd voor de derde jongerendienst van de serie ‘Generation Alpha | Christen in de 21e eeuw’, waarin ds. Breemes ons meeneemt in de wereld van muziek. De wereld van muziek kent allerlei soorten en stijlen, genres en smaken. Hoe verschillend muziek ook kan zijn, de onderliggende boodschappen kunnen ons bemoedigen, een uitvlucht zijn, of een weerspiegeling van ons echte leven zijn. Tijdens...

Lees meer: Muziek ( ONLINE Jongerendienst, 28 november 2021

Oliebollen en Hartjes actie, november 2021

Ook dit jaar is er weer de bekende oliebollen en hartjes actie. Dat wordt weer smullen!
U kunt uw bestellingen plaatsen via deze link

De prijzen:
- 5 oliebollen voor € 4,50
- 10 oliebollen voor € 8,50
- 5 mini hartjes € 8,00
- 1 groot hart € 8,50

Afhalen:
27 november 2021 van 10:00 tot 12:00 uur in het Dienstgebouw

Kerkdiensten bekijken via Kerkomroep

Tot het eind van dit jaar denken we nog via YouTube kerkdiensten te kunnen uitzenden, daarna willen we alleen via Kerkomroep.

De belangrijkste reden om te stoppen zijn de auteursrechten op de liederen en de voorwaarden daarover bij YouTube. We willen daarom het YouTube kanaal alleen in bijzondere gevallen nog kunnen gebruiken. Het verzoek is om vanaf nu alleen te gaan kijken via de Kerkomroep. Kijken kan uiteraard op een smart TV / laptop / tablet. Het is mogelijk daarop de Kerkomroep app  te (laten) installeren of via de website van www.Kerkomroep.nl de diensten te kijken en deze eventueel te “casten” naar uw TV toestel
Via een mediabox is het mogelijk op elke TV Kerkdiensten te kijken, meer informatie hierover kunt u vragen via de...

Lees meer: Kerkdiensten bekijken via Kerkomroep

Dagboekactie jeugdwerk 2021

De dagboekactie gaat weer van start!
Ook dit jaar kunt u weer (dag-)boeken voor volwassenen, voor de jeugd en voor gezinnen met kinderen bestellen. Op 7 november liggen de folders in de hal van de kerk. Het ingevulde formulier deponeert u op zondag 7 november of zondag 14 november in de ton in de hal van de kerk of mogen gebracht worden bij Agnes Beverdam, Berghorst 29 te Enter.
Bestellingen kunnen uiterlijk worden doorgegeven tot en met maandag 15 november.

U kunt uw bestelling ophalen tijdens een van de ophaalavonden. Dit zal zijn in het Dienstgebouw op: Dinsdag 7 december van 19.00-19.30 uur of Donderdag 9 december van 19.00-19.30 uur.

Zit er niet wat voor u tussen, maar u wilt wel wat bestellen? Dan kunt u de titel en schrijver...

Lees meer: Dagboekactie jeugdwerk 2021

Inloggen