Vakantie Bijbel Week 2024 (aankondiging en opgave)

Categorie: Laatste nieuws Gepubliceerd: maandag 27 mei 2024

We gaan alweer richting de zomer en dat betekent dat het ook niet meer zo lang duurt voordat de Vakantie Bijbel Week begint! Dit jaar is het thema Jona en is de VBW op donderdag 29 augustus van 9.30 - 12.00 uur en vrijdag 30 augustus van 12.30 - 19.45 uur, behalve voor de kleuters die zijn op vrijdag vanaf 14.30 uur welkom.
Op donderdagochtend beginnen we met liedjes, gebed en een Bijbelverhaal en daarna gaan we allerlei verschillende leuke dingen doen. Vrijdag is een heel speciale dag: Jeugdtheatergroep De Vliegende Speeldoos komt naar Enter! Zij studeren binnen 1 dag op unieke wijze een musical in met kinderen van 4 tot en met 12 jaar. Minimaal 50 tot maximaal 120 kinderen spelen bij de hoofdrol. De voorstelling wordt gedragen door professionele acteurs, zangers en dansers. Samen zorgen zij aan het einde van de dag voor een fantastisch en stralend optreden. Hierbij zijn uiteraard alle ouders en andere belangstellenden (vanaf 4 jaar) van harte welkom. De musical begint om 18.30 uur en duurt tot ongeveer 19.45 uur.
De kinderen blijven de gehele vrijdag tot en met de voorstelling. We gaan oefenen, knutselen, samen eten en tot slot een fantastische voorstelling geven!

 

Geef je (kind / kinderen) dus snel op via de QR-code als jij zeker wilt zijn van een plekje in deze musical! Of geef je op door te mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Vermeld hierbij de volgende gegevens:

Voor- en achternaam kind/kinderen
Leeftijd
School
Gaat naar groep..
Naam ouder/verzorger
Emailadres ouder/verzorger
Tel. nr ouder/verzorger

Tot slot natuurlijk de afsluitende VBW kerkdienst op zondag 1 september om 9.30 uur onder begeleiding van het combo en met medewerking van het kinderkoor Eigenwijz.

Inloggen