Jeugdwerk Groeiplan, woensdag 17 januari 2024 wordt verplaatst

Categorie: Laatste nieuws Gepubliceerd: donderdag 11 januari 2024

Jeugdwerk groeiplan-avond a.s. woensdag wordt verplaatst.
De avond over het jeugdwerk van a.s. woensdag om input te leveren voor het groeiplan wordt verplaatst omdat de begeleider af moest zeggen i.v.m. ziekte. We gaan opnieuw een avond plannen en laten z.s.m. weten wanneer de avond plaats zal vinden. 

 

In het jeugdwerk ontmoeten jongeren elkaar en leren ze wat geloven inhoudt. Naast geloofsopvoeding thuis en op school is het jeugdwerk van de kerk een belangrijke plek waar je gevormd wordt. Het jeugdwerk van de kerk wordt gedragen door veel vrijwilligers, maar het gaat niet vanzelf. Daarom gaan we het jeugdwerk en de aansluiting daarvan op de kinderen en jongeren onder de loep nemen. We doen dit met begeleiding van de HGJB door een groeiplan op te stellen. 

Woensdag 17 januari 2024 om 19.30 uur beginnen we met een gesprek over de wensen en verlangens van de gemeente voor de jeugd. We gaan met elkaar in gesprek om dit boven tafel te krijgen. Het resultaat is de input voor de rest van het traject, hierbij hebben we dus echt alle input nodig! Wil je input leveren voor dit traject over het jeugdwerk? Dan zien we je graag woensdag 17 januari om 19.30 uur in de Bron!

Inloggen