Herinnering opgave Meet&Eat:

Categorie: Laatste nieuws Gepubliceerd: zondag 26 maart 2023

U kunt zich nog opgeven voor de Meet & Eat op 14 april 2023. Deze avond start om 18.30 uur in "de Bron" en is bedoeld voor alle gemeenteleden van jong tot oud! Tijdens deze avond hopen we elkaar te ontmoeten in een informele setting waarbij gezorgd wordt voor een voorgerecht, een (Italiaans) hoofdgerecht en een (oer Hollands) nagerecht. De verdere invulling van deze avond willen we nog niet verklappen maar hoe leuk is het dat de maaltijd wordt geserveerd door onze jeugd!
De bedoeling is dat we elkaar als gemeente beter leren kennen en hoe kan dit beter dan met elkaar aan tafel te gaan. De maaltijd stond ook centraal bij de eerste Christen gemeente. In Handelingen 2 lezen we: “Ze waren één met elkaar, aten met elkaar en baden samen”.
Om de drempel voor deze avond zo laag mogelijk te houden vragen we geen toegangsprijs maar vragen we een bijdrage in de vorm van een vrije gift.

Op dit moment zijn er al ruim 70 aanmeldingen, van jong tot oud, dus twijfel vooral niet of het wel iets voor je is..... Geef je op voordat "de Bron" helemaal vol is!
Geef je op via deze link , scan de QR code, mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., bel / app naar 06-42166052 of via de opgavelijst in de hal van de kerk / de Bron

Hulp voor Meat en Eat:Wij zoeken nog jongeren die willen helpen bij de Meet & Eat op 14 april. De opgaves voor de Meet and Eat gaan hard en daarom zoeken we nog extra hulp van jongeren (11-16 jaar). Samen met andere jongeren uit de gemeente gaan we er een gezellige avond van maken en bedienen we de gasten die komen eten. Na afloop kun je ook nog naar 2B Young, om samen deze avond gezellig af te sluiten.
Geef je snel op via deze link
Voor vragen kun je terecht bij Rutger Beverdam of Erik Scholten.

Inloggen