Wijkavonden (oktober 2019)

Categorie: Laatste nieuws Gepubliceerd: zaterdag 19 oktober 2019

De eerste ronde met wijkavonden over 'Verbondenheid' zit erop. We hebben meer dan 250 gemeenteleden mogen ontmoeten en meer dan 20 boeketten bloemen  weg mogen brengen als teken van verbondenheid. Het waren waardevolle ontmoetingen. Bijzonder om van elkaar te horen hoe God in ieders leven een eigen weg gaat en ons op die manier ook aan elkaar verbindt. We zijn als werkgroep dankbaar dat we veel positieve reacties hebben gekregen op de avonden en gaan graag verder met een vervolg.

We dachten even een periode van rust te nemen om een nieuwe ronde voor te bereiden, maar dat gaat niet lukken. De nieuwe ronde wijkavonden gaan namelijk direct weer van start. Eind oktober staat de eerste avond gepland. Deze avonden zullen deels in het teken staan van kennismaking met Ds. Wim Geuze en zijn vrouw Heidi. Daarnaast gaan we samen nadenken over hoe we 'kerk naar buiten' kunnen zijn.

Was u er de vorige keer niet bij? Dan hebt u iets gemist! U krijgt in deze nieuwe ronde een herkansing, we ontmoeten u graag! Net als de vorige keer jrijgt iedereen weer een personnlijke uitnodiging. Welkom!
Hartelijke groet van de werkgroep Verbondenheid; Ans, Bieuwe, Gerdien, Jannieke, Jolanda en Martin.

Inloggen