Avondmaalsdiensten op 20 juni 2021

Categorie: Laatste nieuws Gepubliceerd: woensdag 16 juni 2021

Komende zondag (20 juni 2021) hopen we met elkaar als gemeente het Heilig Avondmaal te vieren. Doordat er nu weer 85 mensen in de kerk mogen, hoeft het nu ook niet meer online zoals het afgelopen jaar vaak het geval was. We nodigen U dan ook nadrukkelijk uit om van deze gelegenheid gebruik te maken.

Om iedereen de mogelijkheid te bieden aan de Avondmaalsviering deel te nemen zullen er 's morgens om 9.00uur en om 11.00uur twee diensten in het kerkgebouw worden gehouden, evt. met parallelle Avondmaalsdiensten in het Dienstgebouw. 's Avonds is er in de Dankzeggingsdienst eveneens gelegenheid om nog aan het Avondmaal deel te nemen. Tot nu toe zijn er nog maar weinig aanmeldingen voor de Avondmaalsdiensten binnen gekomen. We beseffen dat in de afgelopen periode veel gemeenteleden thuisbleven om anderen de gelegenheid te geven de kerkdienst te bezoeken. Vanaf nu is dat echt niet meer nodig. Laat deze Avondmaalsdiensten weer een moment zijn waarop we als gemeente werkelijk in z'n geheel samenkomen 'bij brood en wijn'. Want zo verkondigen we met elkaar het lijden en sterven van de Heere Jezus totdat Hij komt!

Aanmelding kan via de gebruikelijke kanalen, bij voorkeur door middel van de "meld aan" knop rechts in het menu van deze site. Wanneer dit niet lukt dan kunt u een E-mail sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  of bellen met Erna Grolleman (06- 44 40 65 46).

Ds. Wim Geuze.