Laatste week om aan te melden voor Dienstenveiling!

Categorie: Laatste nieuws Gepubliceerd: vrijdag 05 oktober 2018

Als organisatie zijn wij erg dankbaar voor alle diensten die tot nu toe zijn ingediend. De teller staat inmiddels al op 32 diensten variërend van het schrijven van Sinterklaasgedichten tot een workshop Excel voor beginners en van een workshop bloemschikken tot een exclusief wilddiner uit het Enterse Veld!

Mocht ook jij nog een originele dienst in gedachten hebben om jouw bijdrage te leveren aan deze actie voor de nieuwe multimedia, geef je dan snel op! Uiteraard zijn alle diensten meer dan welkom! Je hebt nog 1 week de tijd, de sluitingsdatum is zaterdag 13 oktober.

Alle aangeboden diensten zullen hierna worden opgenomen in het zogenaamde kavelboekje, hierin is ook de definitieve volgorde incl. kavelnummers vermeld en wie de diensten allemaal aanbieden. Dit kavelboekje is vanaf 20 oktober in te zien via deze website, zal worden bezorgd bij de gemeenteleden die op het Reggedal wonen en er zullen kavelboekjes in de hal van de kerk liggen. Om kosten te besparen verzoeken wij iedereen zuinig te zijn op dit boekje en deze ook mee te nemen naar de Dienstenveiling.

Vanaf 20 oktober is het vervolgens ook mogelijk om alvast een vooraf bieding te doen op een kavel, dit kan via de website van onze kerk of via een bieding formulier welke ook in de hal van kerk zal liggen. Dit kan op naam maar desgewenst ook anoniem. Vooraf bieden kan tot 28 oktober.

Let op! Het hoogste bod van deze vooraf biedingen zal als start bod gelden tijdens de Dienstenveiling en is niet het eindbod! Uiteindelijk zal op 3 november tijdens de Dienstenveiling pas bekend worden wie de uiteindelijke eigenaar zal worden van betreffend kavel!

Mocht je nog vragen hebben, of is er iets nog niet duidelijk: schroom dan niet om een van ons aan te spreken!
Rick Getkate, Truus Beuving, Bert Wolves, Matthijs Podt, Marian Rohaan en Sylvie Velten