Happy Hour – God kleurt rijk!

Categorie: Laatste nieuws Gepubliceerd: woensdag 20 juli 2016

Op zondagmiddag 11 september om 15:00 uur is het dan zover en zal er voor de tweede keer een zogenaamd Happy Hour worden gehouden: een tentviering waarbij we met alle inwoners van Enter, afkomstig uit alle kerken en met medewerking van vele Enterse koren met elkaar een fantastisch uur willen beleven. Het thema van dit Happy Hour is: God kleurt rijk! Door middel van samenzang, korte en pakkende overdenkingen door de voorgangers en andere interactieve middelen willen we graag met elkaar beleven hoe rijk God ons kan kleuren en ons geloof met elkaar beleven en vieren.
Voorgangers tijdens deze middag zijn: Pastor Wichers-Schreur, Dhr. H. de Wilde en Drs. J. Eertink. Het geheel zal muzikaal omlijst en begeleid worden door de koren: Jokoenda, het Themakoor, het Dameskoor, het Enters Mannenkoor, kinderkoor Eigenwijz en de band Yadah. Het beloofd een muzikale middag te worden!
De grote tent wordt voor deze gelegenheid kleurrijk en vrolijk versierd met allemaal verschillende gekleurde vliegers gemaakt door de leerlingen van de Enterse basisscholen. Wat al deze gekleurde vliegers te maken hebben met het thema: God kleurt rijk? Kom het ontdekken en vier met ons mee tijdens dit Happy Hour. Een fantastische manier om eensgezind de Enterse Dagen te beginnen!
Na de tijd is er de mogelijkheid om samen onder het genot van koffie, thee of ranja gezellig met elkaar na te praten.
De tent zal opengaan om 14:30 uur, een ieder die graag verzekerd wil zijn van een zitplaats wordt geadviseerd op tijd te komen! De toegang is gratis maar een vrije gift wordt erg op prijs gesteld!

Inloggen